Lagerhaus Wechselgau reg. Gen.m.b.H.

Das Lagerhaus Wechselgau ist ein führender, wachsender und kundenfreundlicher Leitbetrieb.
Sicherer, attraktiver Arbeitgeber.
Verantwortungsvoller, nachhaltig handelnder Partner in der Region
Lagerhaus Wechselgau reg. Gen.m.b.H.
Weidenstraße 17
8230 Hartberg
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Faqja hyrëse: http://www.wechselgau.at Informata për mbrojtjen e të dhënave
Filialet tjera të kësaj kompanie tregtare
AT - Rohrbach 4150
AT - Aschbach 3361
Të gjitha filialet
Orari i punës
e Hënë
08:00 - 17:00
e Martë
08:00 - 17:00
e Mërkurë
08:00 - 17:00
e Enjte
08:00 - 17:00
e Premte
08:00 - 17:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve