LH Innviertel-Traunviertel-Urfahr eGen

LH Innviertel-Traunviertel-Urfahr eGen
TREGTAR
Anëtar që prej 2002
Weingartenstraße 5
4100 Ottensheim
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Telefoni mobil: Tregoni numrin e celularit
Faqja hyrëse: http://shop.lagerhaus.at
Filialet tjera të kësaj kompanie tregtare
AT - Rohrbach 4150
AT - Aschbach 3361
Të gjitha filialet
Orari i punës
e Hënë
07:30 - 12:00
13:00 - 16:15
e Martë
07:30 - 12:00
13:00 - 16:15
e Mërkurë
07:30 - 12:00
13:00 - 16:15
e Enjte
07:30 - 12:00
13:00 - 16:15
e Premte
07:30 - 12:00
13:00 - 16:15
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve