Steyr Center Waldviertel, Gmünd

Steyr Center Waldviertel, Gmünd
TREGTAR
Anëtar që prej 2003
Albrechtser Straße 8
3950 Gmünd
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Telefoni mobil: Tregoni numrin e celularit
Faqja hyrëse: http://www.steyr-waldviertel.at
Filialet tjera të kësaj kompanie tregtare
AT - Rohrbach 4150
AT - Aschbach 3361
Të gjitha filialet
Orari i punës
e Hënë
07:00 - 12:00
13:00 - 16:00
e Martë
07:00 - 12:00
13:00 - 16:00
e Mërkurë
07:00 - 12:00
13:00 - 16:00
e Enjte
07:00 - 12:00
13:00 - 16:00
e Premte
07:00 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve