LGH Urfahr und Umgebung eGen

LGH Urfahr und Umgebung eGen
Weingartenstraße 5
4100 Weingarten
Telefoni: +43 7234 822050536
Telefoni mobil: +43 676 6149246
Faksi: +43 7234 822050509
Faqja hyrëse: http://shop.lagerhaus.at
Orari i punës
e Hënë
07:30 - 12:00
13:00 - 16:15
e Martë
07:30 - 12:00
13:00 - 16:15
e Mërkurë
07:30 - 12:00
13:00 - 16:15
e Enjte
07:30 - 12:00
13:00 - 16:15
e Premte
07:30 - 12:00
13:00 - 16:15
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: