Land- und Forsttechnik Markus Geiger

Land- und Forsttechnik Markus Geiger
Holzebenweg 3
94256 Drachselsried
Telefoni: +49 9945 943170
Telefoni mobil: +49 171 4041583
Faksi: +49 9945 943190
Faqja hyrëse: http://www.landtechnik-geiger.de
Orari i punës
e Hënë
08:00 - 17:00
e Martë
08:00 - 17:00
e Mërkurë
08:00 - 17:00
e Enjte
08:00 - 17:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Makineritë e ndërtimit
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: