Sonstige STIGA Laubbläser SBL 327 V

  • Sonstige STIGA Laubbläser SBL 327 V
  • 3265-7c6b2eb39eb54ddeecf4eda798fc51a0-2175273
  • 3265-7c6b2eb39eb54ddeecf4eda798fc51a0-2175273
  • 3265-7c6b2eb39eb54ddeecf4eda798fc51a0-2175273
  • 3265-7c6b2eb39eb54ddeecf4eda798fc51a0-2175273
  • 3265-7c6b2eb39eb54ddeecf4eda798fc51a0-2175273
  • 3265-7c6b2eb39eb54ddeecf4eda798fc51a0-2175273
  • 3265-7c6b2eb39eb54ddeecf4eda798fc51a0-2175273

EUR 239 ,--  përfshirë TVSH prej 20%
STIGA SBL 327 V është një flladitës gjethe që mund të trajtojë të gjitha detyrat në kopshtin e shtëpisë me funksionin e tij të dyfishtë të fryrjes dhe thithjes. Me SBL 327 V gjethet mund të hiqen shpejt dhe lehtë nga kopshti ose shtegu. Ju gjithashtu keni mundësinë për të thithur dhe copëtuar ato, në mënyrë që sipërfaqet të jenë gjithmonë të pastra dhe të rregullta. Ky ventilator kompakt i gjetheve mundësohet nga një motor 27 cc (0.8 kW) dhe është i ekuilibruar për lehtësinë e përdorimit. Sistemi i pranverës e ndan motorin nga doreza, duke zvogëluar dridhjen. Prurja maksimale e ajrit është 10.2 m³ / min.
Makinat e reja
Lloji:
STIGA Laubbläser SBL 327 V
Kërkesa për tregtarë
 

Kontaktperson
Stefan Kolb  
Tregoni numrin e telefonit
Firmenlogo
Premium
Adresapostare te kontrollohet
Numri i telefonit është i kontrolluar
Sehr gute Datenqualität
ANëTAR Që PREJ 2002
Händlerbewertung 4.6
Sommersguter Landmaschinen GmbH Fischbach 3
8654 - Fischbach
Lajmet e shitësit
Bewertungen des Händlers
Gesamtbewertung: 4.6
dejan p.
12.01.2021
Immer schnell in der Zersetzung
Franz B.
24.12.2020
Sehr gut
Peter P.
10.09.2020
Erich F.
29.01.2020
tolle Firma, gscheite Produkte, günstige Preise, ordentliche Beratung ... ich komme wieder !
Nina N.
18.05.2019
Als Kunde fühlt man sich sehr gut aufgehoben! Sehr kompetent.
Händler bewerten

Powered by google