ARMIN FRITZ Landmaschinen und Kfz-Technik GmbH

Starkes Team - Starkes Unternehmen
Heimatgfühl - Ein Unternehmen mit Handschlagqualität
ARMIN FRITZ Landmaschinen und Kfz-Technik GmbH
Marktstraße 1
9330 Althofen
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Faqja hyrëse: http://www.armin-fritz.at
Orari i punës
e Hënë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Martë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Mërkurë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Enjte
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Premte
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Fushat e Veprimit
 • Teknologjia bujqësore
 • Traktorët
 • Teknologji pyjore
 • Teknologji komunale
 • Shtëpi dhe kopshti
 • Perpunimi i veres
 • Pemëtari
 • Automjetet komerciale
 • Kultivimi i perimeve
 • Makineritë e ndërtimit
 • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve