S.A.T. Sensenberger Agrar-Technik

S.A.T. Sensenberger Agrar-Technik
Oberbreitsach 15
4906 Eberschwang
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Telefoni mobil: Tregoni numrin e celularit
Faqja hyrëse: http://www.sat-agrar.at
Landwirt.com Awards
Orari i punës
e Hënë
08:00 - 12:00
e Martë
08:00 - 12:00
e Mërkurë
08:00 - 12:00
e Enjte
08:00 - 12:00
e Premte
08:00 - 12:00
e Shtunë
08:00 - 12:00

Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Perpunimi i veres
  • Pemëtari
  • Automjetet komerciale
  • Kultivimi i perimeve
  • Makineritë e ndërtimit
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve


Landwirt.com GmbH, your marketplace, Rechbauerstraße 4/1/4, A-8010 Graz
All information is supplied without guarantee - changes, print - and punctuation errors reserved
© Copyright 2022 Landwirt.com GmbH All rights reserved.