Kathan Landtechnik Kfz

TREGTAR
Anëtar që prej 2017
Bundesstraße 1
6710 Nenzing
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Telefoni mobil: Tregoni numrin e celularit
Orari i punës
e Hënë
08:00 - 12:00
13:00 - 18:00
e Martë
00:00 - 12:00
13:00 - 18:00
e Mërkurë
08:00 - 12:00
13:00 - 18:00
e Enjte
08:00 - 12:00
13:00 - 18:00
e Premte
08:00 - 12:00
13:00 - 18:00
e Shtunë
08:30 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Shtëpi dhe kopshti
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve