Maschinenhandel Patric Alt

Handel mit Forstmaschinen, Baumaschinen und Landmaschinen
Maschinenhandel Patric Alt
Nr
6074 Rinn
Telefoni: +43 664 1244188
Orari i punës
e Hënë
07:30 - 18:00
e Martë
07:30 - 18:00
e Mërkurë
07:30 - 18:00
e Enjte
07:30 - 18:00
e Premte
07:30 - 18:00
e Shtunë
08:00 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologji pyjore
  • Makineritë e ndërtimit
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: