WHW Trade e.U.

Wimm 1
4331 Naarn
Telefoni mobil: +43 699 14412266
Orari i punës
e Hënë
18:00 - 19:00
e Martë
18:00 - 19:00
e Mërkurë
18:00 - 19:00
e Enjte
18:00 - 19:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Shtëpi dhe kopshti
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: