Pöckl Johannes Landmaschinen

Gesetzliche Heukranüberprüfung
Landmaschinenhandel
Motorgeräte
Lindner Gebrauchteile

TREGTAR
Anëtar që prej 2015
Heissing 5
4893 Zell am Moos
Telefoni mobil: Tregoni numrin e celularit
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: