KOL-Technik, Franz Lampl-Küssner

KOL-Technik, Franz Lampl-Küssner
Unterrosenberg 101
8093 St. Peter am Ottersbach
Telefoni mobil: Tregoni numrin e celularit
Faqja hyrëse: http://www.kol-technik.com
Fushat e Veprimit
 • Teknologjia bujqësore
 • Traktorët
 • Teknologji pyjore
 • Teknologji komunale
 • Shtëpi dhe kopshti
 • Perpunimi i veres
 • Pemëtari
 • Automjetet komerciale
 • Kultivimi i perimeve
 • Makineritë e ndërtimit
 • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve