D. Lankhorst & Co. GmbH

Seit über 150 Jahren ist die Firma Lankhorst ein kompetenter und zuverlässiger Ansprechpartner in Sachen Land-, Melk-, Kühl- und Gartentechnik.
"Beim Einkauf Ihr Berater, bei der Reparatur Ihr Helfer" - das ist unsere Firmenphilosophie.
D. Lankhorst & Co. GmbH
TREGTAR
Anëtar që prej 2013
Darwinstraße 1
48488 Emsbüren
Telefoni: +49 5903 2179262
Telefoni mobil: +49 171 3559124
Faksi: +49 5903 2179298
Faqja hyrëse: http://www.lankhorst.de Informata për mbrojtjen e të dhënave
Orari i punës
e Hënë
07:30 - 12:15
13:00 - 16:30
e Martë
07:30 - 12:15
13:00 - 16:30
e Mërkurë
07:30 - 12:15
13:00 - 16:30
e Enjte
07:30 - 12:15
13:00 - 16:30
e Premte
07:30 - 12:15
13:00 - 16:30
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji komunale
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: