Jelinek Maschinen

Über 40 Jahre Erfahrung und Entwicklung machen uns zu Experten für Maschinen und Geräte für Haus und Garten, Land- und Forstwirtschaft, Winter und Schnee, Kommunalgeräte und Maschinen für Garten- und Landschaftsbau.
Jelinek Maschinen
TREGTAR
Anëtar që prej 2012
Gewerbepark 1
3332 Rosenau
Telefoni: +43 7448 26027
Faksi: +43 7448 2602730
Faqja hyrëse: http://www.jelinek-maschinen.at Informata për mbrojtjen e të dhënave
Orari i punës
e Hënë
08:00 - 12:00
13:00 - 18:00
e Martë
08:00 - 12:00
13:00 - 18:00
e Mërkurë
08:00 - 12:00
13:00 - 18:00
e Enjte
08:00 - 12:00
13:00 - 18:00
e Premte
08:00 - 12:00
13:00 - 18:00
e Shtunë
08:00 - 12:00
Fushat e Veprimit
 • Teknologjia bujqësore
 • Traktorët
 • Teknologji pyjore
 • Teknologji komunale
 • Shtëpi dhe kopshti
 • Perpunimi i veres
 • Pemëtari
 • Automjetet komerciale
 • Kultivimi i perimeve
 • Makineritë e ndërtimit
 • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: