Schmid Landtechnik GmbH

Hauptstraße 11
83562 Rechtmehring
Telefoni: +49 8076 91880
Faksi: +49 8076 918820
Faqja hyrëse: http://schmid-landtechnik.de
Orari i punës
e Hënë
07:15 - 12:00
13:00 - 17:00
e Martë
07:15 - 12:00
13:00 - 17:00
e Mërkurë
07:15 - 12:00
13:00 - 17:00
e Enjte
07:15 - 12:00
13:00 - 17:00
e Premte
07:15 - 17:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Makineritë e ndërtimit
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: