Höllriegl Landtechnik

Höllriegl Landtechnik
TREGTAR
Anëtar që prej 2012
Marktplatz 1
92277 Hohenburg
Telefoni: +49 9626 265
Telefoni mobil: +49 179 6891193
Faqja hyrëse: http://www.hoellriegl-landtechnik.de/
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: