A1 Traktor - Tiemann Landtechnik GmbH & Co KG

Das Zentrum für gebrauchte Landtechnik
Центр подержанной сельхозтехники

Wir sprechen DEUTSCH
Hablamos ESPANOL
Мы говорим ПО-РУССКИ
Ми говоримо УКРАїНСЬКОЮ
A1 Traktor - Tiemann Landtechnik GmbH & Co KG
TREGTAR
Anëtar që prej 2012
Rudolf-Diesel-Straße 1
27419 Sittensen
Telefoni: +49 4282 5090900
Telefoni mobil: +
Faksi: +49 4282 5090999
Faqja hyrëse: http://www.a1-traktor.de
Fushat e Veprimit
 • Teknologjia bujqësore
 • Traktorët
 • Teknologji pyjore
 • Teknologji komunale
 • Shtëpi dhe kopshti
 • Perpunimi i veres
 • Pemëtari
 • Automjetet komerciale
 • Kultivimi i perimeve
 • Makineritë e ndërtimit
 • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: