Tobias Adolf Ges m.b.H.

Tobias Adolf  Ges m.b.H.
Eduard Klinger Straße 15
3423 St. Andrä-Wördern
Telefoni: +43 2242 38100
Faksi: +43 2242 38100170
Faqja hyrëse: http://www.tobias.at
Orari i punës
e Hënë
07:30 - 12:00
12:30 - 16:30
e Martë
07:30 - 12:00
12:30 - 16:30
e Mërkurë
07:30 - 12:00
12:30 - 16:30
e Enjte
07:30 - 12:00
12:30 - 16:30
e Premte
07:30 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Perpunimi i veres
  • Pemëtari
  • Automjetet komerciale
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: