Lahnsteiner Michael e.U.

Autohaus KFZ- und Landtechnik im Salzkammergut
Lahnsteiner Michael e.U.
Langwieserstrasse 102
4802 Ebensee
Telefoni: +43 6133 3132
Faksi: +43 6133 3132
Faqja hyrëse: http://www.lahnsteiner.at Informata për mbrojtjen e të dhënave
Öffnungszeiten
e Hënë
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
e Martë
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
e Mërkurë
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
e Enjte
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
e Premte
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Automjetet komerciale
  • Makineritë e ndërtimit
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: