Frank Landtechnik

Die Firma Frank vertreibt die gesamte Produktpalette der Premiummarken CLAAS und DEUTZ FAHR!
St. Margarethenstrasse 160
5424 Bad Vigaun
Telefoni: +43 664 8700596
Telefoni mobil: +43 664 8700596
Faksi: +43 6245 844204
Faqja hyrëse: http://www.frank-landtechnik.at
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Automjetet komerciale
  • Makineritë e ndërtimit
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: