Alois Weissensteiner Land & Forsttechnik

Alois Weissensteiner Land & Forsttechnik

8932 Weißenbach an der Enns
Telefoni: +43 664 1031311
Telefoni mobil: +43 664 1031311
Faqja hyrëse: https://agrar-weissensteiner.at/ Informata për mbrojtjen e të dhënave
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Automjetet komerciale
  • Makineritë e ndërtimit
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: