Spannmacher Xaver Landtechnik

Seit 1962 sind wir Ihr starker Partner der Landwirte in unserer Region. Wir haben es zu unserer Aufgabe gemacht, unsere Kunden stets mit professioneller Technik und hervorragendem Service zu versorgen. Mehr unter www.spannmacher.de !
Spannmacher Xaver Landtechnik
TREGTAR
Anëtar që prej 2011
Oberauerbacher Str. 1
94530 Auerbach
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Telefoni mobil: Tregoni numrin e celularit
Faqja hyrëse: http://www.spannmacher.de
Orari i punës
e Hënë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Martë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Mërkurë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Enjte
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Premte
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Shtunë
08:00 - 12:00
Fushat e Veprimit
 • Teknologjia bujqësore
 • Traktorët
 • Teknologji pyjore
 • Teknologji komunale
 • Shtëpi dhe kopshti
 • Perpunimi i veres
 • Pemëtari
 • Automjetet komerciale
 • Kultivimi i perimeve
 • Makineritë e ndërtimit
 • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: