TAM Thüringer Agrartechnik & Maschinenbau GmbH

TAM Thüringer Agrartechnik & Maschinenbau GmbH
TREGTAR
Anëtar që prej 2011
Birnweg 2
99976 Anrode/OT Lengefeld
Telefoni: +49 36023 57513
Faksi: +49 36023 575713
Faqja hyrëse: http://www.tamonline.de
Orari i punës
e Hënë
07:00 - 12:00
12:30 - 15:45
e Martë
07:00 - 12:00
12:30 - 15:45
e Mërkurë
07:00 - 12:00
12:30 - 15:45
e Enjte
07:00 - 12:00
12:30 - 15:45
e Premte
07:00 - 12:00
12:30 - 14:45
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: