Justus Becker GmbH

Landmaschinen Fachbetrieb und CLAAS Händler seit 1957, immer eine große Auswahl an gebrauchten Traktoren, Teleskopladern und Mähdreschern.
Justus Becker GmbH
TREGTAR
Anëtar që prej 2011
Giessener Straße 5
35096 Weimar-Niederwalgern
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Faqja hyrëse: http://www.justus-becker.de
Orari i punës
e Hënë
07:30 - 12:30
13:00 - 16:30
e Martë
07:30 - 12:30
13:00 - 16:30
e Mërkurë
07:30 - 12:30
13:00 - 16:30
e Enjte
07:30 - 12:30
13:00 - 16:30
e Premte
07:30 - 12:30
13:00 - 16:30
e Shtunë
09:00 - 13:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Kultivimi i perimeve
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: