Penner Landmaschinen und KFZ- Technik GmbH

Penner Landmaschinen und KFZ- Technik GmbH
Alte Landstraße 2
2004 Niederhollabrunn
Telefoni: +43 2269 2202
Telefoni mobil: +43 664 5212668
Faksi: +43 2269 2202
Faqja hyrëse: http://www.penner-technik.at
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Perpunimi i veres
  • Pemëtari
  • Automjetet komerciale
  • Makineritë e ndërtimit
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: