Landmaschinenhandel Ouschan Anton

Landmaschinenhandel Ouschan Anton
Rammersdorf 9
9102 Mittertrixen
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Telefoni mobil: Tregoni numrin e celularit
Faqja hyrëse: http://www.landmaschinen-ouschan.at
Orari i punës
e Hënë
08:00 - 12:00
12:45 - 16:45
e Martë
08:00 - 12:00
12:45 - 16:45
e Mërkurë
08:00 - 12:00
12:45 - 16:45
e Enjte
08:00 - 12:00
12:45 - 16:45
e Premte
08:00 - 12:00
13:00 - 15:30
e Shtunë
08:00 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Perpunimi i veres
  • Pemëtari
  • Kultivimi i perimeve
  • Makineritë e ndërtimit
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: