Oberhofer Landtechnik GmbH

Oberhofer Landtechnik GmbH
Hermine-Berghofer-Straße 60
6130 Schwaz
Telefoni: +43 5242 20825
Telefoni mobil: +43 699 12092766
Faksi: +43 5242 2082513
Faqja hyrëse: http://www.landtechnik-oberhofer.at
Orari i punës
e Hënë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Martë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Mërkurë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Enjte
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Premte
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Pemëtari
  • Automjetet komerciale
  • Kultivimi i perimeve
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: