Agrartechnik Altenberge GmbH

Agrartechnik Altenberge GmbH
TREGTAR
Anëtar që prej 2010
Kümperstiege 2
48341 Altenberge
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Faqja hyrëse: http://www.agrartechnik-altenberge.de
Orari i punës
e Hënë
08:00 - 17:00
e Martë
08:00 - 17:00
e Mërkurë
08:00 - 17:00
e Enjte
08:00 - 17:00
e Premte
08:00 - 17:00
e Shtunë
09:00 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Makineritë e ndërtimit
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: