Pichler Markus, Bau- und Landmaschinentechnik

Pichler Markus, Bau- und Landmaschinentechnik
Bergstraße 61
8572 Hochtregist
Telefoni: +43 664 1627820
Telefoni mobil: +43 664 1627820
Faksi: +43 3142 62450
Faqja hyrëse: http://www.technik-pichler.at
Orari i punës
e Hënë
07:45 - 17:00
e Shtunë
07:00 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Automjetet komerciale
  • Makineritë e ndërtimit
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: