Ablinger Reinhold PKW-Anhänger und Fahrzeugbau Ges.m.b.H.

Erzeugung von PKW-Anhängern aller Art
Exklusivpartner der Firma Humbaur-Anhänger
Pickerlüberprüfung und Reparatur aller Anhänger bis 3.500kg Gesamtgewicht
Umfangreiches Ersatzteillager, Versand möglich
Al-KO und KNOTT Stützpunkt für den Fahrzeugbau

Ablinger Reinhold PKW-Anhänger und Fahrzeugbau Ges.m.b.H.
TREGTAR
Anëtar që prej 2010
Spanswag 11
5203 Köstendorf
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Faqja hyrëse: http://www.anhaenger-ablinger.at
Orari i punës
e Hënë
07:00 - 12:00
13:00 - 16:30
e Martë
07:00 - 12:00
13:00 - 16:30
e Mërkurë
07:00 - 12:00
13:00 - 16:30
e Enjte
07:00 - 12:00
13:00 - 16:30
e Premte
07:00 - 12:00

Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Pemëtari
  • Automjetet komerciale
  • Kultivimi i perimeve
  • Makineritë e ndërtimit
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve