Maschinencenter Wittenbach AG (Kommunaltechnik)

Maschinencenter Wittenbach AG (Kommunaltechnik)
TREGTAR
Anëtar që prej 2009
Romanshornerstrasse 51
9300 Wittenbach
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Faqja hyrëse: http://www.mcwit.ch
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Perpunimi i veres
  • Pemëtari
  • Automjetet komerciale
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: