Maschinencenter Wittenbach AG (Landtechnik)

Maschinencenter Wittenbach AG (Landtechnik)
Romanshornerstrasse 51
9300 Wittenbach
Telefoni: +41 71 2923054
Faksi: +41 71 2923058
Faqja hyrëse: http://www.mcwit.ch
Orari i punës
e Hënë
07:30 - 12:00
13:30 - 17:30
e Martë
07:30 - 12:00
13:30 - 17:30
e Mërkurë
07:30 - 12:00
13:30 - 17:30
e Enjte
07:30 - 12:00
13:30 - 17:30
e Premte
07:30 - 12:00
13:30 - 17:30
e Shtunë
07:30 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Perpunimi i veres
  • Pemëtari
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: