Mager & Wedemeyer Maschinenvertrieb GmbH & Co. KG

Mager & Wedemeyer Maschinenvertrieb GmbH & Co. KG
Gebrauchtmaschinenzentrum, Margarete-Steiff-Str. 11
28876 Oyten
Telefoni: +49 4207 605128
Telefoni mobil: +49 151 42224965
Faksi: +49 4207 605125
Faqja hyrëse: http://gebrauchte.muw.de
Orari i punës
e Hënë
08:00 - 16:30
e Martë
08:00 - 16:30
e Mërkurë
08:00 - 16:30
e Enjte
08:00 - 16:30
e Premte
08:00 - 16:30
e Shtunë
09:00 - 12:00
Fushat e Veprimit
 • Teknologjia bujqësore
 • Traktorët
 • Teknologji pyjore
 • Teknologji komunale
 • Shtëpi dhe kopshti
 • Perpunimi i veres
 • Pemëtari
 • Automjetet komerciale
 • Kultivimi i perimeve
 • Makineritë e ndërtimit
 • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: