Sepp Knüsel AG

Sepp Knüsel AG
TREGTAR
Anëtar që prej 2009
Aahusweg 2
6403 Küssnach am Rigi
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Faqja hyrëse: http://www.knuesel-sepp.ch
Orari i punës
e Hënë
07:30 - 12:00
13:00 - 17:30
e Martë
07:30 - 12:00
13:00 - 17:30
e Mërkurë
07:30 - 12:00
13:00 - 17:30
e Enjte
07:30 - 12:00
13:00 - 17:30
e Premte
07:30 - 12:00
13:00 - 17:30
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve