Kaufmann Alois GmbH.

Kaufmann Alois GmbH.
Oberhörzing 1
4723 Natternbach
Telefoni: +43 7278 20165
Telefoni mobil: +43 0664 2740781
Faksi: +43 7278 2016530
Faqja hyrëse: http://www.kaufmann-traktoren.at
Öffnungszeiten
e Hënë
07:30 - 12:30
13:00 - 16:30
e Martë
07:30 - 12:30
13:00 - 16:30
e Mërkurë
07:30 - 12:30
13:00 - 16:30
e Enjte
07:30 - 12:30
13:00 - 16:30
e Premte
07:30 - 12:30
13:00 - 16:30
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Automjetet komerciale
  • Makineritë e ndërtimit
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: