Töfferl Gerhard

Pischeldorfer Straße 132
9020 Klagenfurt am Wörthersee
Telefoni: +43 463 43342
Faksi: +43 463 4334210
Faqja hyrëse: http://www.toefferl.at Informata për mbrojtjen e të dhënave
Orari i punës
e Hënë
07:30 - 12:00
13:00 - 18:00
e Martë
07:30 - 12:00
13:00 - 18:00
e Mërkurë
07:30 - 12:00
13:00 - 18:00
e Enjte
07:30 - 12:00
13:00 - 18:00
e Premte
07:30 - 12:00
13:00 - 18:00
e Shtunë
09:00 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: