Huber Agrar- & Alternativ-Technik Center

Unsere Dienstleitungen erstrecken sich von Landmaschinenhandel, Diagnose & Reparatur. Bodenbearbeitung,Ersatzteile, Zubehör, Service, Reifendienst, und Beugt § 57 a für Traktor, Anfertigung von Hydraulikschläuchen, Gasanlageneinbau LPG, Pflanze
Huber Agrar- & Alternativ-Technik Center
TREGTAR
Anëtar që prej 2009
Quellenstraße 3
7302 Nikitsch
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Telefoni mobil: Tregoni numrin e celularit
Faqja hyrëse: http://www.huber-agrar.at
Orari i punës
e Martë
07:30 - 16:30
e Mërkurë
07:30 - 16:30
e Enjte
07:30 - 16:30
e Premte
07:30 - 16:30
e Shtunë
07:30 - 12:00
Fushat e Veprimit
 • Teknologjia bujqësore
 • Traktorët
 • Teknologji pyjore
 • Teknologji komunale
 • Shtëpi dhe kopshti
 • Perpunimi i veres
 • Pemëtari
 • Automjetet komerciale
 • Kultivimi i perimeve
 • Makineritë e ndërtimit
 • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve