Franz Gady GmbH

Gady Family ist eine Ikone der steirischen Wirtschaft. Es beginnt 1936 mit dem Handel von Fahrrädern und Landmaschinen. Heute ist Gady einer der größeren privaten Landmaschinenhändler Österreichs. Unsere Maschinen bewegen das Land.
Franz Gady GmbH
Leibnitzerstraße 76
8403 Lebring
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Telefoni mobil: Tregoni numrin e celularit
Faqja hyrëse: http://www.gady.at
Orari i punës
e Hënë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Martë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Mërkurë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Enjte
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Premte
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Shtunë
09:00 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Perpunimi i veres
  • Pemëtari
  • Kultivimi i perimeve
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: