Ganser Maschinen GmbH

Ganser Maschinen GmbH
TREGTAR
Anëtar që prej 2008
Haslacher Straße 1
4171 St. Peter am Wimberg
Telefoni: +43 7282 791020
Faksi: +43 7282 791023
Faqja hyrëse: http://www.autohaus-ganser.at/de/landtechnik/
Orari i punës
e Hënë
07:15 - 12:00
12:45 - 16:45
e Martë
07:15 - 12:00
12:45 - 16:45
e Mërkurë
07:15 - 12:00
12:45 - 16:45
e Enjte
07:15 - 12:00
12:45 - 16:45
e Premte
07:15 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: