CONPEXIM GesmbH

CONPEXIM GesmbH
TREGTAR
Anëtar që prej 2008
Söllnergasse 3
7143 Apetlon
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Faqja hyrëse: http://www.conpexim.at
Orari i punës
e Hënë
07:30 - 12:00
12:30 - 17:00
e Martë
07:30 - 12:00
12:30 - 17:00
e Mërkurë
07:30 - 12:00
12:30 - 17:00
e Enjte
07:30 - 12:00
12:30 - 17:00
e Premte
07:30 - 12:01
12:32 - 13:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Perpunimi i veres
  • Pemëtari
  • Kultivimi i perimeve
  • Makineritë e ndërtimit
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve