MEPID Land- und Kommunaltechnik GmbH

MEPID Land- und Kommunaltechnik GmbH
Gewerbepark 1
8641 St. Marein/Mürztal
Telefoni: +43 3864 37099
Telefoni mobil: +43 664 8538674
Faksi: +43 3864 370995
Faqja hyrëse: http://www.mepid.at
Orari i punës
e Hënë
08:00 - 17:00
e Martë
08:00 - 17:00
e Mërkurë
08:00 - 17:00
e Enjte
08:00 - 17:00
e Premte
08:00 - 17:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: