Jakob Spiegl e.U.

Jakob Spiegl e.U.
TREGTAR
Anëtar që prej 2008
Zissersdorf 63
2094 Zissersdorf
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Faqja hyrëse: http://www.spiegl-technik.at
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Automjetet komerciale
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: