Stöckl Johann Landmaschinen GesmbH & Co KG

Größtes privates Gebrauchtmaschinenlager Westösterreichs mit ca. 11.000 m² Lagerfläche - Hunderte gebrauchte Traktoren und Maschinen
Stöckl Johann Landmaschinen GesmbH & Co KG
Mühltal 68
6363 Westendorf
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Faqja hyrëse: http://www.stoeckl-lm.at
Orari i punës
e Hënë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Martë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Mërkurë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Enjte
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Premte
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Pemëtari
  • Kultivimi i perimeve
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve