Krenn Alois Landtechnik GmbH

Spezialisiert auf DEUTZ-FAHR Komplettprogramm, Schwerpunkt Traktoren,
Verkauf - Service - Ersatzteile
Kompetenz, Servicequalität und langjährige Kundenbindung ist uns wichtig !
Krenn Alois  Landtechnik GmbH
Mollmannsreith 66
4154 Kollerschlag
Telefoni: +43 664 2421922
Telefoni mobil: +43 664 2421922
Faksi: +43 7287 817323
Faqja hyrëse: http://www.landmaschinen-krenn.com
Orari i punës
e Hënë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Martë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Mërkurë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Enjte
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Premte
08:00 - 12:00
13:00 - 14:30
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Automjetet komerciale
  • Makineritë e ndërtimit
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: