Monika Lachner e.U. Maschinenhandel

Wir reparieren und Verkaufen Land- und Forstmaschinen, PKW Service und Pickerl 57a, Reifenhandl,
Monika Lachner e.U. Maschinenhandel
Reittern 9
4890 Weissenkirchen i. Attergau
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Telefoni mobil: Tregoni numrin e celularit
Faqja hyrëse: http://www.lachner-landtechnik.at
Orari i punës
e Hënë
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
e Martë
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
e Mërkurë
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
e Enjte
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
e Premte
07:30 - 12:00
12:30 - 17:00
e Shtunë
08:30 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Makineritë e ndërtimit
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve