Steyr Center NÖ Mitte

Steyr Center NÖ Mitte
TREGTAR
Anëtar që prej 2007
Dr. Doch-Gasse 1
3107 St. Pölten
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Faqja hyrëse: http://www.steyr-noemitte.at
Orari i punës
e Hënë
07:00 - 12:00
13:00 - 16:00
e Martë
07:00 - 12:00
13:00 - 16:00
e Mërkurë
07:00 - 12:00
13:00 - 16:00
e Enjte
07:00 - 12:00
13:00 - 16:00
e Premte
07:00 - 12:00
13:00 - 16:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Automjetet komerciale
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: