EFKA-Tec Kamhuber Landtechnik

Der Landtechnikbetrieb EFKA-Tec Kamhuber in Buch umfasst heute die Bereiche Reparatur und Handel von Land-, Forst- und Gartentechnik sowie Schmiede, Spenglerei, Schlosserei. Gemeinsam mit zwei Händlerkollegen wurde 2002 die EFKA-Tec OHG in Buch und 2004 die AMP Landtechnik.
EFKA-Tec Kamhuber Landtechnik
TREGTAR
Anëtar që prej 2007
Buch 39
84567 Erlbach
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Faqja hyrëse: http://www.kamhuber-landtechnik.de
Orari i punës
e Hënë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Martë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Mërkurë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Enjte
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Premte
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Shtunë
08:00 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Pemëtari
  • Kultivimi i perimeve
  • Makineritë e ndërtimit
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: