Holzknecht Landtechnik GmbH.

Holzknecht Landtechnik GmbH.
TREGTAR
Anëtar që prej 2007
Bruggen 354
6444 Längenfeld - Ötztal - Tirol
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Telefoni mobil: Tregoni numrin e celularit
Faqja hyrëse: http://www.hlm-holzknecht.at Informata për mbrojtjen e të dhënave
Orari i punës
e Hënë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:30
e Martë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Mërkurë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:30
e Enjte
08:00 - 12:00
13:00 - 17:30
e Premte
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Shtunë
08:00 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Makineritë e ndërtimit
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: