WEINGARTNER GesmbH.

Verkauf von Traktoren der Marken STEYR und DEUTZ FAHR
Reparatur und §57A-Überprüfung von Traktoren aller Marken
Handel und Reparatur von Landmaschinen, Kleingeräten und Gartengeräten aller Art

HAUPTSITZ:
4653 Eberstalzell, Spieldorf 41 a

FILIALE:
4644 Scharnstein, Kalkofen 11 a
WEINGARTNER  GesmbH.
Spieldorf 41 A
4653 Eberstalzell
Telefoni: +43 7241 5531
Faksi: +43 7241 55314
Faqja hyrëse: http://www.weingartner-landtechnik.at
Orari i punës
e Hënë
07:15 - 12:00
13:00 - 16:30
e Martë
07:15 - 12:00
13:00 - 16:30
e Mërkurë
07:15 - 12:00
13:00 - 16:30
e Enjte
07:15 - 12:00
13:00 - 16:30
e Premte
07:15 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Perpunimi i veres
  • Pemëtari
  • Kultivimi i perimeve
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: